Huisartsenpraktijk De Cirkel

Team

De huisartsen

Dr. Inke Torfs is al meer dan twintig jaar huisarts in Merksem en was jaren werkzaam in Huisartsenpraktijk Kroonlaan. Daar leidde ze al veel jonge huisartsen mee op.

Ze is LEIF-arts en heeft dus zeer veel ervaring in palliatieve zorgen. Ze is lid van de intervisiegroep palliatieve zorgen en hoofd van de palliatieve cel van de HANA. Dr. Torfs is daarnaast zeer geëngageerd binnen de huisartsenkring. Zo heeft ze gedurende de coronacrisis mee de kar getrokken in de organisatie van de triagepost. Als bestuurslid zet ze mee de lijnen uit voor de toekomst van onze kring.

Dr. Sébastien Vermeulen is een jonge huisarts en was in 2020 en 2021 huisarts-in-opleiding bij Dr. Torfs. Naast de interesse in palliatieve zorgen – die hij deelt met Dr. Torfs – is hij veel bezig met levensstijlgeneeskunde en het belang hiervan bij aandoeningen zoals obesitas, diabetes en kanker. Hij is met name geïnteresseerd in NKO (Neus-Keel-Oor) en psychiatrie, en werkte ook aan het Forensisch Psychiatrisch Centrum in Antwerpen. In deze nieuwe praktijk ziet hij de kans om zijn eigen visie en droom, die hij in een boek uitwerkte, in werkelijkheid te realiseren en samen met Dr. Torfs uit te bouwen.

HAIO (Huisarts-in-opleiding)

Dr. Victor Mulders is afgestudeerd aan de Universiteit van Antwerpen in 2021. Voor zijn start in onze praktijk heeft hij een jaar gewerkt in een huisartsenpraktijk in het centrum van Antwerpen en meegedraaid op de spoedgevallen van het UZA. Als huisarts heeft Dr. Mulders een bijzondere interesse in gezonde levensstijl en lichaamsbeweging. Deze principes past hij dan ook toe in zijn eigen leven. Dr. Mulders zal van 1 april 2023 tot 30 september 2024 het team van De Cirkel versterken.

Praktijkmanager

Vanaf 04/09/2023 zal Veronique Pagliaro de rol van praktijkmanager op zich nemen. 

Meer informatie over de invulling van de functie praktijkmanager vinden jullie bij “Informatie – Een praktijkmanager”.