Een gloednieuwe huisartsenpraktijk op de Ringlaan in Merksem!

 

Met huisartsenpraktijk De Cirkel maken we een duidelijke keuze om terug te gaan naar kleinschaligheid, waarbij we zo veel mogelijk streven naar persoonlijke continuïteit, grondige dossierkennis en langdurige opvolging. En dat in tijden waarin dossiers alsmaar complexer worden, mensen alsmaar ouder; met meer chronische aandoeningen en complexe medicatielijsten. Bovendien blijkt het meer en meer dat voor vele aandoeningen een aanpak op maat en dicht bij de patiënt noodzakelijk is.

Hoewel we multidisciplinariteit maar in beperkte mate binnen de muren van onze praktijk willen brengen, wil dit allesbehalve zeggen dat we samenwerking met andere disciplines niet hoog in het vaandel dragen. Integendeel: we streven naar laagdrempelige samenwerking met alle paramedici: van thuisverpleging tot kinesist, van diëtist tot psycholoog.

Echter, we wensen het overzicht te bewaren en een duidelijk en beperkt praktijkaanbod te bieden aan onze patiënten.

Na een jaar elk hun eigen weg gegaan te hebben, zullen Dr. Inke Torfs en Dr. Sébastien Vermeulen opnieuw de handen in elkaar slaan en een tandem vormen als vaste huisartsen van Huisartsenpraktijk De Cirkel.

Boven op deze tandem zal een HAIO (huisarts-in-opleiding) het artsenteam vervolledigen. De HAIO is een volwaardig lid van het team en zal zelfstandig patiënten zien, dit echter in nauw overleg en samenwerking met de vaste collega’s. De continuïteit loopt ook hier sterk door.

De cirkel is dus rond.

Heb je interesse in de praktijk?

 

Vul dan onderstaand formulier in en blijf op de hoogte. Meer concrete info over de praktijkwerking volgt in de tweede helft van dit jaar. Officiële opening staat gepland op 02/01/2023.

Volgende patiënten zullen voorrang krijgen:

  • Patiënten die reeds patiënt zijn bij Dr. Torfs of Dr. Vermeulen
  • Patiënten zonder huisarts in de regio Ringlaan Merksem

We zullen de aanvragen bekijken en laten in de loop van de maand december 2022 weten of u – in functie van de capaciteit – in aanmerking komt om patiënt te worden. Het formulier kan per gezin ingevuld worden. Woont je op een ander adres, dan vragen we je een individueel formulier in te vullen.